Centrum voor Jeugd en Gezin Barneveld

Centrum voor Jeugd en Gezin Barneveld

Groter groeien; iedereen doet het! Een eigenwijze kleuter of misschien een kind dat niet achter de computer of tv vandaan te krijgen is. Opvoeden is leuk, maar soms heeft u vragen waar u even geen antwoord op weet. Vaak helpt het als je er met iemand over kunt praten. Dit kan bij het Centrum voor Jeugd en Gezin Barneveld. Onze medewerkers denken met u mee, geven praktische tips en kijken welke oplossing het beste bij u past. 
 

Het Centrum voor Jeugd en Gezin is er voor ALLE opvoeders, kinderen, jongeren, gezinnen en professionals in de gemeente Barneveld. Als het nodig is, helpt het Centrum voor Jeugd en Gezin bij het vinden van mensen of instanties die u en uw kind(eren) verder kunnen helpen. Zonder dat u daarvoor een verwijzing nodig hebt van gemeente of huisarts. 
 

Het Centrum voor Jeugd en Gezin biedt ondersteuning door middel van ambulante gezinsondersteuning, schoolmaatschappelijk werk en het aanbieden van verschillende vormen van groepswerk. 

Bent u die ouder of verzorger die het goed wil doen voor zijn kind(eren), maar soms ook vragen heeft of zich onzeker voelt? Dan kunt u bij het CJG terecht.  
 

Op de website kunt u alle informatie vinden over onze vormen van ondersteuning op het gebied van opvoeden en opgroeien. Bovendien vindt u daar een overzicht van al onze voorlichtings- en themabijeenkomsten, cursussen, trainingen en koffie-ochtenden. 
 

Elke ochtend van 09.00-12.00 uur (behalve woensdag) is er een medewerker beschikbaar om inhoudelijk mee te denken. Je kunt hiervoor bellen of binnenlopen bij het CJG aan de Wilhelminastraat 10 te Barneveld.

In de schoolvakantie is het inloopspreekuur telefonisch.

Telefonische & digitale bereikbaarheid:
Telefoonnummer: 0342-414816
Mailadres: info@cjgbarneveld.nl
Bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.
Woensdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

 

U kunt ons ook bellen om een afspraak te maken via 0342-414816 of uw vraag mailen naar info@cjgbarneveld.nl. 

 

Contactgegevens: 

Centrum voor Jeugd en Gezin 

Wilhelminastraat 10
0342-414816
 

info@cjgbarneveld.nl 

Volg ons op Twitter (@CJGBarneveld) of Facebook www.facebook.com/cjg0342