Buitenschoolse Opvang en Peuterspeelzaal

Buitenschoolse Opvang en Peuterspeelzaal

BIJDEHANDJES 

De kinderopvang in basisschool de Bron wordt verzorgd door Christelijke kinderopvang BijdeHandjes. Wij bieden buitenschoolse opvang aan in een lokaal van basisschool de Bron. Alle kinderen zijn van harte welkom om heerlijk te komen spelen. 
 

Buitenschoolse opvang (BSO) 

Na een drukke schooldag biedt onze BSO een huiselijk en veilig rustpunt. Een vertrouwde plek waar ieder kind zichzelf kan zijn. De school is primair bedoeld om kennis en vaardigheden te leren, onze opvang bouwt daar speels op door. Dat doen we door meer te focussen op creativiteit en sociale vaardigheden, niet alleen met leeftijdsgenootjes, maar met alle leeftijden. Ieder kind mag zelf kiezen hoe de tijd ingevuld wordt.  

Knutselen, lekker buiten spelen, een gezelschapsspelletje doen of lekker in de bouw- of poppenhoek spelen. Of gewoon even lekker niets!  
 

Op deze manier zie je voorkeuren, talenten en vaardigheden, die wij aanmoedigen en bevestigen. Zo voelt een kind zich gezien en volwaardig! 
 

Een warm welkom voor ieder kind staat bij ons centraal! U kunt met een gerust hart aan het werk, terwijl uw kind buiten schooltijd een leuke ontspannen tijd heeft, samen met andere kinderen 

Wij bieden verschillende contracten aan om de opvang zoveel mogelijk op uw wensen aan te laten sluiten, zo kunt u ook kiezen voor een contract tijdens de schoolvakanties. 
 

In de vakantieperiode is er alle tijd voor uitgebreide themagerichte activiteiten en leuke uitstapjes. Zo maken we bijvoorbeeld een uitstapje naar het bos, speeltuin of dierentuin. We gaan dieren knuffelen op de kinderboerderij. Maar ook lekker samen koekjes bakken en versieren, of jam maken met geplukte bramen uit onze eigen moestuin. Niets moet, "alles" mag! 

Wilt u graag meer over ons weten? 

U bent ook van harte welkom om even langs te komen op een van onze locaties. U kunt hiervoor contact opnemen met de locatiemanager Gerben van DoornHij is bereikbaar via Gerben@bijdehandjes.info of via 06 10 022 145 . Graag laten wij u zien wat BijdeHandjes u te bieden heeft. 

Wilt u uw kind inschrijven? Dat kan via onze website www.bijdehandjes.info onder de button inschrijven.  
 

DE BENGELS